REZERVARI telefon:

+40-722.515.388

+40-244.365.635

REZERVARI  Yahoo:

 

REZERVARI  email:

office@cabanaveverita.ro

 

Data de astzi

Pana la data de

Nr. persoane:         

Camere: 

 

Cabana Veverita este bucuroasa sa va  gazduiasca!

Cabana Veverita pune la dispozitia turistilor 10 camere cu un design  placut, ca urmare a arhitecturii speciale. Ferestrele inalte dau luminozitate camerelor si permit soarelui sa contribuie la crearea unui climat reconfortant. Finisajele si dotarile acestora realizeaza un joc de culori in alb si bleu.

Camerele noastre sunt mochetate, dotate cu cablu TV, televizor LCD si lampi pentru lectura. Fiecare camera are propria baie cu dus si  acces facil la balcon sau la terasa. In toate camerele, in zonele de lobby precum şi in restaurant se oferă internet wireless.

Fumatul si tigarile electronice sunt interzise in camere, in restaurant si pe holurile de acces!

Cabana VEVERITA este dotata cu restaurant propriu,  consumul de mancare si bauturi din afara nu este permis! Accesul cu animalele de companie, in acest moment nu este permis!

Check-in: 13:00 h Check-out: 11:30 h

ATENTIE la politica rezervarilor telefonice:

Rezervarile telefonice (fara avans achitat) trebuiesc reconfirmate pana la ora 11:00 a zilei de cazare! In cazul in care nu confirmati  rezervarea, un reprezentant al nostru va incerca sa va contacteze telefonic. Daca nu veti fi disponibil pentru confirmarea rezervarii aceasta poate fi anulata imediat dupa apelul telefonic si va fi disponibila primului client sosit.

Tarife

Cazare/noapte Pret
Camera single 115 lei
Camera dubla 165 lei
Camera matrimoniala 195 lei
Camera tripla 195 lei
Pat suplimentar 30 lei
Preturile sunt exprimate in lei si contin TVA.